Over ons
DittoCity

DittoCity of Ditto is een klein bedrijfje waar we ons voornamelijk richten op kinderkamer decoratie dat we verzamelen op 1 website.
Onze focus ligt op posters, schilderijen en kussens omdat deze goed met elkaar te combineren zijn voor een geweldige (kinder)kamer.
DittoCity? Beetje een vreemde naam… we hebben deze gekozen omdat we Postercity, Framedcity en Pillowcity wouden verzamelen op 1 plek, daarom DittoCity, even wennen maar dat komt wel goed!
We willen ontwerpen aanbieden met een knipoog, met zachte rustige kleuren, een verhaal erin en gewoon weg leuk om naar te kijken.
We streven er naar wekelijks met nieuwe ontwerpen te komen dus houw ons in de gaten voor wat leuke unieke ontwerpen aan de muur. Tot snel!

Waarom DittoCity?

Waarom DittoCity?

Omdat we een kleine bedrijf zijn, nog heel klein zelfs en hierdoor kunnen we alles nog goed controleren voordat we producten opsturen en is het geen blinde productie fabriek.
Alles wordt in huis gemaakt hierdoor word na het drukken van het product het goed gecontroleerd plus wanneer deze wordt ingepakt word het nogmaals gecontroleerd.
Wanneer er iets mis mee is word er een nieuw product gemaakt, drupje inkt erop? Nieuwe, Hoekje niet scherp gesneden of gespannen? Nieuwe, per ongelijk scheef gesneden? Je raad het al… nieuwe.
Daarnaast is het ook mogelijk om kleine aanpassingen te maken zonder meerprijs.
Hierin kunt u denken aan een achtergrond kleur dat net anders gemaakt kan worden voor goed overeen te komen met de muurkleur van de kamer.
Een tekst aangepast of toegevoegd voor een meer persoonlijke uitdrukking of leuk cadeau.
Interesse hierin? Neem contact met ons op via: klantenservice@dittocity.nl.
We denken graag mee met u en staan open voor ideeën!.

Back story

Back story

DittoCity of Ditto hoe we eigenlijk heten is gestart begin 2016 en hebben ons door de jaren heen stapje voor stapje verruimd.
De focus was altijd wel producten voor de kinderkamer, met in het begin nachtlampjes, kussens en andere kleine voorwerpen.
Later kwam hier posters bij en al snel kwam Oscar (dat ben ik, hallo) erachter dat ik hierin ook een deel creativiteit kwijt kon wat niet ging bij de andere voorwerpen.
Beetje bij beetje werd dit meer een specialisme binnen Ditto en uiteindelijk heb ik besloten hier vol op in te zetten.
De kussens heb ik ook behouden omdat deze mooi te combineren zijn en vaak is een ontwerp van een poster ook te gebruiken op een kussen voor een mooie match!
Sinds vorige jaar bieden we ook schilderijen aan om een meer compleet plaatje aan te kunnen bieden.
We houden het produceren van alles producten in huis zodat we dan aan onze eigen kwaliteit standaarden kunnen voldoen.
We proberen in de toekomst ook lijsten aan te bieden maar voor nu is dit mede door onze opslag mogelijkheid nog lastig te realiseren.

Contact